Aktuální nabídka nemovitostí

Prodej 3+1 se zasklenou lodžií, Ústí nad Labem, Klíše, Balbínova

3.300.000 ,-
Celkem 29 fotografií, zobrazit všechny
Makléřka:
realitní makléř: Lucie Líbalová
Lucie Líbalová
telefon: +420607778394
lucielibalova@realitylibalova.cz

Prodej 3+1 se zasklenou lodžií, Ústí nad Labem, Klíše, Balbínova

3.300.000 ,-
Popis nemovitosti:

Nabízíme k prodeji prostorný, zrekonstruovaný byt o velikosti 3+1, jehož součástí je prosklená lodžie. Bytová jednotka je umístěna ve zvýšeném přízemí cihlového domu v Ústí nad Labem, část Klíše, ulice Balbínova. Celková podlahová plocha činí 103 m2. Při vstupu do bytu vejdeme do prostorné předsíně, kterou je možno projít do kuchyně. Z kuchyně je vstup přímo do obývacího pokoje. Součástí kuchyně je prostorná komora s větracím okénkem.
Z dětského pokoje se vchází do ložnice. Byt prošel kompletní rekonstrukcí včetně rozvodů elektřiny, topení, vody a odpadů, okna v bytě jsou plastová. Na podlaze je v předsíni a kuchyni položena dlažba, ve které je rozvedeno podlahové topení. V ostatních pokojích jsou v obývacím plovoucí podlaha, v ložnici a dětském pokoji koberce. Ve zrekonstruované koupelně je umístěna jak rohová vana, tak sprchový kout. Do prosklené lodžie se vchází menší předsíňkou, kde je možné tento prostor využít jako šatnu. Součástí prodeje je nábytek v dětském pokoji. Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel se zásobníkem na vodu (zn. Junkers). Nízký fond oprav, 25 Kč/m2. Byt je umístěn ve velmi klidné lokalitě s dostupnou občanskou vybaveností v pěší vzdálenosti. Nedaleko je krásný park nabízející spoustu vyžití. Parkování před domem, zastávka MHD v těsné blízkosti. Veškeré informace v RK.

Typ nemovitosti:
Byt
Číslo nemovitosti:
2020070
Operace:
Prodej
Vlastnictví:
Osobní
Adresa:
Ústí nad Labem
Ústí nad Labem-město
Balbínova 255/7
Nemovitost byla již prodána
Plocha podlahová:
103 m2
Podlaží:
1. podlaží z 5 podlaží celkem
Sklepní podlaží:
1. sklepních podlaží
Stav objektu:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Klidná část obce
Komunikace:
Asfaltová
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 148/2007 Sb.
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
50° 40' 9.586"N, 14° 01' 21.988"E

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.


Částka:

Úrok:
%

Doba splácení:
let

Měs. splátka:

Hledáte partnera pro prodej nemovitosti?
Tady jste na správné adrese

Kontaktujte nás

Pro své klienty zajišťujeme dokonalý servis. Připravíme vaší nemovitost k prodeji, nafotíme profesionální fotografie, natočíme videoprohlídku, zpracujeme 3D prohlídku, půdorysy, samostatný web pro nemovitost a zajistíme inzerci jak na sociálních sítích tak na inzertních portálech.



Mám zájem o spolupráci