Aktuální nabídka nemovitostí

Prodej RD 4+1 150m2 po rekonstrukci s garáží v klidné části Teplic - Bystřany, ulice Husova.

3.200.000 ,-
Uvedená cena je se všemi poplatky, je k jednání.
Celkem 31 fotografií, zobrazit všechny
Makléřka:
realitní makléř: Irena Matisová
Irena Matisová
telefon: +420728722241
irenamatisova@realitylibalova.cz

Prodej RD 4+1 150m2 po rekonstrukci s garáží v klidné části Teplic - Bystřany, ulice Husova.

3.200.000 ,-
Uvedená cena je se všemi poplatky, je k jednání.
Popis nemovitosti:

Nabízíme Vám k prodeji třípodlažní rohovou vilu 4+1, 150m2 po kompletní rekonstrukci s velkou garáží 40m2 a zahrádkou v klidné části Teplic – Bystřany, ulice Husova, ve vilové čtvrti pod vrchem Doubravkou. Samostatně stojící delší garáž má boční vchod na zahrádku, která nabízí příjemné posezení. Do domu se dostaneme samostatným vchodem nebo suterénem ze zahrádky. Ve vstupním podlaží je prosklené zádveří, chodba, samostatná toaleta, komora, dva velké pokoje a místnost připravená na druhou koupelnu (stačí dodělat obklady a sanitu). Po schodech se dostaneme do druhého patra se zimní zahradou, kuchyní, koupelnou, obývacím pokojem a jídelnou. Kuchyně je čerstvě zrekonstruovaná s novou kuchyńskou linkou, kachlovými kamny s plynovými hořáky a elektrickou troubou. Nechybí ani oddělená spižírna. Ze zimní zahrady a kuchyně je nádherný výhled na České Středohoří s Milešovkou. Obývací pokoj je spojen s jídelnou širokými dřevěnými posuvnými dveřmi. Za jídelnou je prostorná praktická šatna. V obývacím pokoji jsou krbová kamna, která navodí příjemnou atmosféru v zimním období. Koupelna s umyvadlem, vanou a toaletou byla nedávno kompletně zrekonstruována. Po celém domě jsou nová plastová okna, dveře a ve všech pokojích i na chodbách plovoucí podlahy. Vytápění domu i ohřev vody je plynovým kotlem, který je umístěn v suterénním podlaží, které nabízí i vhodné prostory k podnikání. Dům je z větší části zateplený, má novou fasádu, mansardovou střechu, okapy a parapety z titan-zinku. Topení v mědi, voda v plastu, rekonstruovaná elektrika i odpady. V blízkosti je veškerá občanská vybavenost i lázeňské čtvrti Teplic. Doporučujeme. V případě Vašeho zájmu Vám pomůžeme s financováním. Uvedená cena je se všemi poplatky. 

Typ nemovitosti:
Dům, vila
Číslo nemovitosti:
2016024
Operace:
Prodej
Adresa:
Bystřany
Husova 135
Nemovitost byla již prodána
Plocha pozemku:
215 m2
Plocha zastavěná:
80 m2
Plocha podlahová:
150 m2
Plocha sklepa:
75 m2
Sklepní podlaží:
1. sklepních podlaží
Stav objektu:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Okraj obce
Komunikace:
Asfaltová
Vydaný certifikát:
D - Méně úsporná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 78/2013 Sb.
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
50° 10' 3.726"N, 14° 06' 7.561"E

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.


Částka:

Úrok:
%

Doba splácení:
let

Měs. splátka:

Hledáte partnera pro prodej nemovitosti?
Tady jste na správné adrese

Kontaktujte nás

Pro své klienty zajišťujeme dokonalý servis. Připravíme vaší nemovitost k prodeji, nafotíme profesionální fotografie, natočíme videoprohlídku, zpracujeme 3D prohlídku, půdorysy, samostatný web pro nemovitost a zajistíme inzerci jak na sociálních sítích tak na inzertních portálech.



Mám zájem o spolupráci