Aktuální nabídka nemovitostí

Prodej rodinného domu, Libochovany, okr. Litoměřice

4.200.000 ,-
Celkem 30 fotografií, zobrazit všechny
Makléřka:
realitní makléř: Lucie Líbalová
Lucie Líbalová
telefon: +420607778394
lucielibalova@realitylibalova.cz

Prodej rodinného domu, Libochovany, okr. Litoměřice

4.200.000 ,-
Popis nemovitosti:

Nabízíme k prodeji rodinný dům se zastavěnou plochou 789 m2, který je umístěn v obci Libochovany, okres Litoměřice. Dům prošel kompletní rekonstrukcí, nové rozvody elektřiny, vody, topení. Částečně zděný z cihel, částečně přistavováno z Porothermu. Dům je dvoupodlažní, částečně podsklepený. V přízemí je umístěna prostorná předsíň, ze které vede chodba do technické místnosti, kde je umístěn kondenzační plynový kotel zajišťující vytápění domu a ohřev vody. Dále je zde prostorná koupelna s rohovou vanou a bidetem. Toaleta je zvlášť. Dalšími dveřmi vcházíme do prostorného obývacího pokoje spojeného s kuchyní. Zde je umístěna rohová kuchyňská linka zhotovená na míru s vestavěnými spotřebiči ( myčka nádobí, digestoř, sklokeramická deska, horkovzdušná trouba ). Obývací pokoj je velice útulný a celkový dojem zpříjemňují krbová kamna umístěná v prostoru. Po dřevěných schodech vystoupáme do 1. patra, kde je ložnice s terasou, ze které je pěkný výhled do okolí, šatna a dva menší pokoje. Je zde též druhá koupelna s wc a sprchovým koutem. Podlahy v 1. patře jsou plovoucí, v přízemí kombinace dřevo a dlažba. Vnitřek domu je komplet hotový, je nutné pouze dokončit fasádu. Na střeše jsou betonové tašky, nové krovy. Na rozlehlé zahradě je umístěn bazén, jinak je zatravněna. Na dalším přilehlém pozemku je umístěna stavba, která je částečně zbourána, příprava pro letní kuchyň a garážové stání. Dvůr je vydlážděn zámkovou dlažbou. Na pozemku je studna s užitkovou vodou. Celý dům působí příjemným dojmem v klidném a tichém prostředí. Základní občanská vybavenost v obci, dobrá dostupnost do Ústí nad Labem či Litoměřic. Další informace v RK. V případě rychlého jednání možné snížení kupní ceny.

Typ nemovitosti:
Dům, vila
Číslo nemovitosti:
2020022
Operace:
Prodej
Vlastnictví:
Osobní
Adresa:
Libochovany 37
Nemovitost byla již prodána
Plocha pozemku:
1379 m2
Plocha zastavěná:
789 m2
Plocha podlahová:
160 m2
Stav objektu:
Po rekonstrukci
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Klidná část obce
Komunikace:
Asfaltová
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 148/2007 Sb.
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
50° 34' 10.371"N, 14° 02' 32.859"E

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.


Částka:

Úrok:
%

Doba splácení:
let

Měs. splátka:

Hledáte partnera pro prodej nemovitosti?
Tady jste na správné adrese

Kontaktujte nás

Pro své klienty zajišťujeme dokonalý servis. Připravíme vaší nemovitost k prodeji, nafotíme profesionální fotografie, natočíme videoprohlídku, zpracujeme 3D prohlídku, půdorysy, samostatný web pro nemovitost a zajistíme inzerci jak na sociálních sítích tak na inzertních portálech.



Mám zájem o spolupráci